Word Lid en Win 5 kg Boilies!

Wordt nu lid en maak elke maand kans op 5 kg boilies! Bovendien ontvang je als eerste onze beste deals, experttips en meer. Mis niets van Dutch Bait Company!

Fresh Nieuws
  • Lorem ipsum

Cannibal – De koning van de krill boilies!

22 Sep 2024
door Jacob Elshout

Mannen, het najaar is dé tijd om succesvol te zijn met goed aas, en de Cannibal is daar perfect voor!

Dit najaar ga ik zelf ook weer aan de slag met de Cannibal. Dit prachtige en heerlijk geurende bolletje, ontwikkeld door Herman Beekvelt in 2007, heeft zich door de jaren heen bewezen als een van de beste krill boilies op de markt, met solide vangstresultaten op zowel openbare als betaalwateren. De boilie is zorgvuldig samengesteld voor de koudere maanden en zet karpers aan tot gulzigheid door de krachtige dosis Arctic Krill meel en onze Seafood liquid.

De Cannibal blinkt uit door zijn rijke samenstelling: een eiwitgehalte van 27,08% en een vetgehalte van 20,18%, waarvan 72,91% onverzadigd, inclusief essentiële vetzuren uit krill. Deze vetzuren zijn van vitaal belang voor karpers, vooral in de koudere maanden, omdat ze een duurzame energiebron bieden zonder de spijsvertering te overbelasten. Dit maakt de boilie perfect voor de winter, wanneer karpers op zoek zijn naar voedzame en effectieve aasbronnen. Daarnaast draagt de Cannibal niet alleen bij aan succesvolle vangsten, maar ook aan de gezondheid van de vis en zorgt ervoor dat karpers instinctief blijven terugkomen naar je voerstek.

Hoewel de Cannibal het hele jaar door effectief is, komt hij vooral tot zijn recht in de koudere maanden, dankzij de energierijke samenstelling die precies aansluit bij de behoeften van karpers in deze periode.

Zelf combineer ik dit najaar de Cannibal met onze Sea Dweller. In mijn mix begin ik met 75% Sea Dweller en 25% Cannibal. De Cannibal fungeert als de spreekwoordelijke krenten in de pap. Tijdens mijn bootvisserij in Nederland met de Cannibal en Red Flower heb ik geweldige avonturen beleefd, die velen van jullie wellicht hebben gevolgd tijdens Dutch Bait Live. Met deze combinatie heb ik bijna al mijn grote vissen gevangen, inclusief mijn target "De Grijze". Ik verwacht dat de Cannibal zich hier in Oostenrijk net zo goed zal bewijzen!

Wat zijn jullie plannen dit najaar? Laat me weten welke combinaties bij jullie werken en of de Cannibal ook bij jullie voor XXL verrassingen zorgt!

Lekker hengelen mannen, lekker hengelen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter